fbpx

AUDI MMI RNS-E

Szoftver frissítés: a késülék szoftverének frissítése a legújjab verzióra, mely sok hibajavítást és aktualizációt is tartalmaz, sajnos magyar nyelv nincs benne, időszükséglete kb 2 óra, ára 10.000.- Ft.

Navigációs DVD: a legfrissebb térkép DVD-k (3db), teljes Európa utca szinten, M.o. 100%-ban lefedve, időszükséglet 5-10 perc, ára 18.000.- Ft. (csak a harmadik, M.o.-t és kelet EU-t tartalmazó lemez 10.000.- Ft.)

RNS-E navigációs fejegység beépítés: navígáció nélküli autónál bővítjük a rendszert gyári navigácíós fejegységgel, mintha eredetileg így rendelték volna, összes szükséges kábelekkel, antennával, legfríssebb térkép DVD-kel, beépítéssel együtt, a középkonzol kialakításától függően szükség lehet nagyobb átalakításra ha alacsony (1 din-es) készülék volt az autóban, ennek járulékos költségeit az autó vizsgálata után tudjuk pontosan megmondani, időszükséglete 1-4 óra, ára 159.000 – 199.000.- Ft.

Bluetooth Telefon: gyári legutolsó szériás univerzális bluetooth kommunikációs telefon modult építünk be, mely minden típusú telefonhoz képes kapcsolódni és kihangosítóként üzemelni, kezelése a multikormányról vagy az RNS-E fejegységről is történhet, időszükséglete 2-4 óra, ára 99.000. – 119.000.- Ft. (autó függvénye)

AMI interface (Audi Music Interface): az RNS-E rendszert képessé teszi, hogy lejátszon MP3-as zenét iPhone-ról vagy iPod-ról vagy bármilyen USB-s eszközről (pendriver, mobil HDD), a csatlakoztatott eszközön lévő zenét az MMI kezelőszervéről lehet vezérelni, a számok címét a kijelzőn lehet látni, 4 féle illesztő kábel létezik: iPhone/iPod, USB, mini USB, 3.5 jack dugó. Az ár egy féle kábelt tartalmaz, a szükséges anyagokat és a gyári AMI interface-t és a beépítési költséget is, időszükséglete 2-3 óra, ára 99.000.- Ft.

TV tuner: az RNS-E rendszert képessé teszi földfelszíní TV adás (analóg és digitális mpeg2) vételére, 4db antenna, kábelek és gyári hybrid TV tuner az alapszett része, 149.000- Ft. a teljes költség, időszükséglet 3-5 óra

TV kép menet közbeni engedélyezése: ha nem csak álló helyzetben szeretnék nézni a TV/DVD képét – mint ahogy a gyári rendszer engedné – akkor lehetőség van ennek a sebességkorlátnak a feloldására, időszükséglete 1-2 óra, ára 20.000 – 30.000.- Ft.

Tolatókamera: gyári kamerával lehetővé tesszük hogy tolatásnál az MMI szines kijelzőjén lássa az autó mögötti teret és így biztonságosan tud tolatni, a kamera a csomagtartó nyitó fogantyú mellé kerül beépítésre, gyári helyre, költsége annak függvénye milyen csatlakozó extrák vannak már a rendszerben, alapköltsége 149e Ft, időszükséglete 4-6 óra (megoldható nem gyári kamerával is, kérjen ajánlatot)

USA-EU átalakítás: az USA-ból származó készüléket alkalmassá tesszük európai használatra, navigáció elfogadja és működni fog az EU térkép DVD-vel, a rádió frekvencia kiosztása meg fog felelni a hazai sávoknak, minden tekintetben 100%-ban európai verzió lesz, időszükséglet 2-3 óra, ára 49.000.- Ft