fbpx

Védelem

A Volf 4 komplett gépjárművédelmi rendszer, mely teljeskörű biztonságot nyújt autója számára.

Elérhető funciók:

– Rablásgátlás
– Riasztó
– GSM elérés
– GPS nyomkövetés

Azonosítási lehetőségek:

– Tasztatúra
– Kártya
– Mobiltelefon (Bluetooth)
– Gyári nyomógombok

Beszerelése CAN BUS-os és analóg autókba egyaránt lehetséges. Amennyiben rendelkezésre áll, a jármű saját gyári távirányítóját használja. Belső áramforrást tartalmaz, így ha lekötik az autó saját akkumulátorát, nem szakad meg a kapcsolat a járművel és egészen lemerüléséig (pár órás időtartam) továbbra is elérhető marad. Szerviz mód állítható tasztatúráról vagy SMS-ben. Ráköthető kiegészítők az ultrahang és emelésérzékelő.

Rablásgátlás

A készülék kódot fog kérni opcionálisan távirányitós nyitásra vagy ajtónyitásra vagy gyújtás ráadásra. Amennyiben nem történik azonosítás, riasztani fog. Amennyiben járó motornál kinyitják a vezető oldali ajtót, ismét szükséges megadni a kódot, ezzel lesz biztosítva az autó az úgynevezett „kirángatásos” módszer ellen, amikoris menet közben próbálják meg a jármű tulajdonosát eltávolítani kocsijából.

Riasztó

Amennyiben semmilyen módon nincs azonosítás, viszont ajtónyitás történik, a készülék riasztásba kezd. Ez jelentheti a kürt és a szirénák hangjelzését és az irányjelzők villogását.

GSM elérés

GSM eléréshez a készülék tartalmaz egy telefonmodult. Ebbe szükséges egy normál méretű SIM kártya behelyezése, hogy biztosítsa a GSM kapcsolatot. A SIM kártyát az ügyfél hozza. Bármelyik szolgáltató kártyája használható.

Telefonmodul 3D nézet

Riasztás esetén a készülék felhívja az autó tulajdonosát és SMS-t is küld. Emellett heti rendszerességgel küld egy úgynevezett „bejelentkező” SMS-t, mely tartalmazza, hogy a riasztó engedélyezve van-e, az ajtók nyitva vannak-e, gyújtás rá van-e adva valamint a jármű akkumulátorának feszültségi szintjét. Távolról leállítható az autó, különböző beállításokat is lehet rá küldeni.

GPS nyomkövetés

A GPS pozíció elérhető SMS-ben.

Amennyiben az ügyfél igényli, lehet kérni folyamatos követést, így nyomon követhető az autó weboldalon keresztül, illetve Androidos alkalmazásban. Ez a szolgáltatás feláras, 20 000 Ft egy évre.

Weboldal

A weboldalon látható az autó aktuális pozíciója, vissza lehet szűrni dátum szerint az addig megtett utakra. Menetlevelet lehet lekérni és letölteni. Egyszerre akár több gépjármű is nyomon követhető.

Nyomkövető weboldal

Android alkalmazás

Az applikáció mutatja a jármű jelenlegi tartózkodási helyét és az oda vezető utat.

Android alkalmazás